Sladké čarování, aneb, Cukrářská výroba doma /

Autorka v knize shrnula nejen základní dovednosti cukrářského řemesla, ale zakomponovala do ní i bohaté zkušenosti získané od vlastní babičky a dalších minulověkých umělkyň domácích kuchyní. Jak a z čeho zpracovat různá těsta, krémy a polevy, jak upéct, vytvarovat, ozdobit, jaké pomůcky jsou k tomu...

Celý popis

Hlavní autor: Lesáková, Stanislava
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Velké Bílovice : TeMi CZ, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Edice: Co a jak (TeMi CZ)
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře